. ..................... Σελίδες για τις δραστηριότητες του Συλλόγου Αρκάδων Ραφήνας, Νέας Μάκρης, Μαραθώνα * "Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ...............................
Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Σ. Αϊβαλής, δημοσιογράφος, σύμβουλος έκδοσης της εφημ. "Αρκαδικό Βήμα" * επικοινωνία: kepeme@gmail.com

Θα μας βρείτε και στο Facebook

Θα μας βρείτε και στο Facebook
πατήστε στην εικόνα

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Αρκάδων Ραφήνας, Νέας Μάκρης, Μαραθώνα "Θ. Κολοκοτρώνης", την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 στο εστιατόριο “ΤΟ ΣΤΕΚΙ”,

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ      Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαΐου, η Συνεστίαση του Συλλόγου Αρκάδων Ραφήνας, Νέας Μάκρης, Μαραθώνα, "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"στην Ταβέρνα "Το Στέκι" στην Νέα Μάκρη. Αρκάδες μέλη του Συλλόγου αλλά και φίλοι της Αρκαδίας αντάμωσαν στο φιλόξενο χώρο της Σοφίας και του Πέτρου και γεύτηκαν τους περίφημους μεζέδες και τα άφθονα ορεκτικά φτιαγμένα με μεράκι αλλά και το καλό κόκκινο και λευκό κρασί από τα περίφημα αμπέλια των Σπάτων. 

~~~~~~~~~~~~~

Καλωσόρισμα του προέδρου Πέτρου Κατσή, 
στον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας.

Πατριώτες και πατριώτισσες, φίλοι και φίλες του Συλλόγου μας, σας καλωσορίζουμε στη σημερινή μας γιορτή. Σήμερα η μέρα δεν είναι για πολλά λόγια.  Σήμερα η μέρα είναι για γλέντι και χορό. Είναι μέρα να ξεχάσουμε τα άλλα προβλήματα και σκοπός μας είναι να ανεβάσουμε το ηθικό σας. Να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και την τρομοκρατία των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Ο Σύλλογός μας έχει το όνομα ενός μεγάλου επαναστάτη της Αρκαδίας. Είναι ο μοναδικός επαναστάτης που, παρόλο που ήταν στα μπουντρούμια του Ναυπλίου φώναζε πάντα: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους του λαού μας». Αν είχε ακουστεί και είχε εφαρμοστεί η διαταγή του, το Ελληνικό κράτος θα ήταν εκατό χρόνια μπροστά από όλους τους άλλους λαούς και σήμερα δεν θα μιλάγαμε για γερμανική αποικία, αφού αυτός ο λαός έχει δώσει μεγάλα δείγματα λεβεντιάς, τουλάχιστον στους Γερμανούς.
Για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτά που σας έχουμε πει στην προηγούμενη συνάντησή μας, όλα αυτά, εκτός από το ηθικό μέρος, χρειάζονται και χρήματα. Γι αυτό θα κυκλοφορήσουν λαχνοί για τα οικονομικά του Συλλόγου μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που μας βοήθησαν με τις προσφορές τους για τη λαχειοφόρο μας.
Σας ευχαριστούμε όλους και, καλό γλέντι!
~~~~~~~~~~~~~

Ακολούθησε η λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα [προσφορά φίλων επιχειρηματιών του Συλλόγου] που ενίσχυσε τα οικονομικά του Συλλόγου για περαιτέρω εκδηλώσεις, εκδρομές, αλλά και για την εύρεση Γραφείου - Εντευκτηρίου για την στέγαση του Συλλόγου με την λειτουργία Αρκαδικής βιβλιοθήκης, χορευτικής ομάδας παραδοσιακών χορών αλλά και την κατασκευή προτομής του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη σε πλατεία της Νέας Μάκρης. 


Το αρκαδικό γλέντι άρχισε με τραγούδια του Μοριά, όπως με ένα αγαπημένο πολλών ημών το "να 'ταν τα Νιάτα δυο φορές" που τραγουδήθηκε από τους συνδαιτυμόνες. Πρώτος τον χορό έσυρε ο δραστήριος Πρόεδρος του Συλλόγου Πέτρος Κατσής μαζί με τον Παναγιώτη Τσαφάρα και τα νέα κορίτσια του Συλλόγου.
 Ευχή όλων να βγει η χώρα από την δύσκολη περιπέτεια που ζει και του χρόνου να είναι καλύτερα τα οικονομικά της χώρας και κατ΄επέκταση των πολιτών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, ευχαριστεί τους φίλους και συμπατριώτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, δυναμώνοντας έτσι την φωνή των Αρκάδων στην Ανατολική Αττική.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΑΔΩΝ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ - ΡΑΦΗΝΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ "Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"

 εδώ:   
[Φωτογραφίες Πέτρος Αϊβαλής, εφημερίδα "Αρκαδικό Βήμα"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου